X-Rite ColorChecker Passport Photo valokuvaajien apuun

X-Rite ColorChecker Passport Photo on hyvä ja tehokas apuväline kaikille, jotka työskentelevät valokuvauksen parissa. X-Rite ColorChecker Passport Photo on vielä melko tuntematon ohjelmisto värinsäätöön, mutta se tulee varmasti vielä yleistymään valokuvauksen saralla.

X-Rite ColorChecker Passport Photon mukana tulee pieni väriopas. Sitä voi hyödyntää erilaisten verokkikuvien ottamisessa. Tämän ohjelmiston avulla on myös helppo säädellä eri värejä ja niiden syvyysasteita myöhemmin jälkikäsittelyssä. Ohjelmisto takaa värien säätelyn 100 prosenttisesti. Tämän softan avulla pystyt myös varmistumaan värien tarkkuudesta.

Värien hallinta alkaa heti siitä, kun kuva otetaan. Vaikka sinulla olisi työskentelyssä mukana kaikenlaisia uusia apuvälineitä kuten kalibroituneita näyttöjä ja tulostimia, on erittäin tärkeää, että myös kamera on kalibroitu. Tämä X-Rite ColorChecker Passport Photo mahdollistaa myös kameran näytön kalibroinnin.  Se takaa samalla RAW:n toimimisen optimaalisesti. Tämän pakkauksen mukana saat lisäksi plug-in:t, jotka on nimenomaan valmistettu generoimaan DNG-profiileja.

Väriensäätöä ja luovuutta valokuvaukseen

Vähennä kuvan muokkausaikaa ja paranna laatua Raw- tai JPEG-työnkulussa ColorChecker Passport Photo -värikylläisyyden ansiosta. Tämän ohjelmiston avulla sinun on nopea ja helppo kaapata tarkka väri, parantaa muotokuvia ja maisemia nopeasti ja ylläpitää värien hallintaa ja johdonmukaisuutta tallennuksesta muokkausvaiheeseen. Se on myös ihanteellinen visuaalinen referenssi

ColorChecker Passport Photo yhdistää kolme valokuvataulua, jotka ovat klassinen, valkotasapaino ja luova korostus, yhdeksi taskukokoiseksi suojakoteloksi, joka mukautuu mihin tahansa tilanteeseen. Mukana toimitetun kameran profilointi- ja kalibrointiohjelmiston avulla saat käyttöösi sekä joustavuutta ja siirrettävyyttä. Olipa käytössäsi koko ratkaisu tai vain pari ColorChecker Passportin monista ominaisuuksista, huomaat kuvissasi parempaa laatua ja tuottavuutta lähes välittömästi.

Ohjelmiston hyödyt

ColorChecker Classicin ja mukana toimitetun ohjelmiston avulla kameran kalibrointi on nopeaa ja helppoa Raw-työnkulussa, mikä tarjoaa entistä suuremman joustavuuden säätää kuvia sen mukaan, miten tietty kamera ottaa väriä tietyissä valaistusolosuhteissa.

ColorChecker Valkotasapaino on suunniteltu luomaan mukautettu valkotasapaino tasaiselle valkoiselle pisteelle kuvien joukossa, eliminoimalla värivalinnat ja tarpeen korjata jokainen kuva myöhemmin.

Creative Enhancement Target sisältää neljä riviä värillisiä korjaustiedostoja, jotka auttavat neutraloimaan ja luomaan ulkoasun yhdellä klikkauksella tehdyillä lisälaitteilla. Se tarkistaa ja arvioi varjon yksityiskohdat tai korostaa leikkausta. Sen avulla voi myös tarkastaa ja ohjaa värinsiirtoa. Spektriset värit sopivat yhteen Adobe® Lightroom® HSL -liukusäätimien kanssa.

ColorChecker Passport Photo kehitettiin DNG-työnkulun myötä. Sinun on nopea ja helppo luoda mukautettuja kameraprofiileja mukana toimitetulla Adobe Lightroom -laajennuksella tai X-Riten itsenäisellä ohjelmistolla.

Luo kaksi valaistusprofiilia ottaen huomioon kaksi eri valonlähdettä, jotta voit luoda yhden profiilin entistä laajempaan valaistusolosuhteiden valikoimaan.

 

 

Sopii poikkeukselliseen valaistukseen

Käyttämällä kehittynyttä profilointitekniikkaa ColorChecker-kameran kalibrointiohjelmisto tarjoaa erinomaiset tulokset jopa poikkeuksellisissa valaistusolosuhteissa. Voit yksinkertaisesti kuvata Passport-kohteen samassa valaistuksessa kuin muut kuvasi ja käyttää sitä visuaalisena viittauksena värien korjaamiseen. X-Riten Camera Calibration -ohjelmiston lisäksi ColorChecker Passport Photoa tukee useat kolmannen osapuolen ohjelmistoratkaisut, kuten Black Magic DaVinci Resolve ja Hasselblad Phocus.

Rakenna mukautettuja DNG-profiileja ColorChecker Classicin avulla. Ohjelmiston kanssa mukana toimitettu ColorChecker Passport Camera Calibration sovellus ja Lightroom® Plug-In mahdollistavat sen, että voit nopeasti ja helposti rakentaa DNG-profiileja Adobe® Imaging -ratkaisuille kuten Lightroom®, Photoshop®, Photoshop® Elements, Camera Raw (ACR) ja Bridge.Tämä uusi edistyksellinen profilointitekniikka tarjoaaerinomaisia tuloksia vain pienellä 24-paikkaisella ColorCheckerillä Classicilla, joka tuottaa DNG-profiileja poikkeuksellisen hyvin, jopa epätavallisissa keinotekoisissa valonlähteissä. Plus, ohjelmiston automaattinen tunnistus etsii kohteen automaattisesti. Otitpa kuvia yhdellä kameralla tai useilla kameroilla, voit helposti luoda tarkan värialustan ja ylläpitää värejäsi.