Toimistohotelli Helsinki

Helsingissä on tarjolla paljon hyviä toimistohotelleja keskeisillä paikoilla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Toimistohotelli on nykyaikainen ratkaisu ja monen edelläkävijän valinta. Toimistohotelli on hyvä valinta yritykselle, jonka henkilöstön määrä on joustavaa ja sen täytyy tehdä nopeita muutoksia markkinoiden mukaan. Toimistohotelli Helsinki onkin monen yrityksen haku MatchOfficen sivuilla. MatchOffice.fi tarjoaa sivuilla kattavan listan toimistohotelleja Helsingin seudulla.

Toimistohotelli on hyvin joustava, sillä hotellissa on tiloja, joita voi vuokrata lisää mikäli yritys tarvitsee lisää henkilöstöä yllättäen. Tiloja voi myös pienentää ja toimistohotellien vuokrasopimukset ovat hyvin joustavia ja lyhytaikaisia.

Muuta valmiiseen hotelliin

Toimistohotelli on myös erittäin helppo ratkaisu yrityksen kannalta, sillä se voi ulkoistaa kaiken ylimääräisen omaan työhönsä liittymättömän suoraan toimistohotelille. Tällaisia toimintoja voivat olla esimerkiksi kiinteistön hoito, kuten hiekoitus ja lumen luonti, sihteeripalvelut ja postitus, aulapalvelut, tarjoilut ja kahviopalvelut, erilaiset IT-palvelut kuten teknisten ongelmien ratkaisut ja sisutus.

Yritys voi muuttaa suoraan toimistohotellin tiloihin ja valmiiksi sisustettuun toimistoon, jossa kaikki toimii. IT-asioihin kuten tietokoneiden asennukseen voi pyytää hotellilta apuja ja postit voi jättää aulapalveluiden huolehdittaviksi. Näin yrityksen työntekijät voivat keskittyä pelkästään omiin työtehtäviinsä eikä yrityksen tarvitse myöskään palkata uusia työntekijöitä hoitamaan näitä tehtäviä. Toimistohotelli on tässä mielessä myös rahan säästämistä.

Toimistohotellit ovat myös sosiaalisia paikkoja, jonka vuoksi monet pienyrittäjät viihtyvät niissä. Toimistohotellissa pääsee verkostoitumaan monien saman henkisten ihmisten kanssa ja tutustumaan eri yritysten työntekijöiden kanssa. Tästä voi olla hyötyä yritykselle. Monet toimistohotellit järjestävät myös yhteisiä vapaamuotoisia tilaisuuksia koko hotellin henkilöstölle, joten verkostoitumista varmasti tapahtuu.

Vertaile palveluiden hintoja        

Toimistohotellien hinnat koostuvat yleensä perushinnasta ja tämän päälle yritys voi tilata paketin, joka sisältää eri palveluja. Mitä enemmän palveluja yritys tilaa, sitä kalliimmaksi vuokra tulee. Toimistohotellien hintoja kannattaakin vertailla juuri näiden palveluiden kanssa, sillä niissä on suurimmat erot eri hotellien välillä. Perushinta on monella hotellilla samaa luokkaa, mutta ero syntyy palveluista. Yrityksen kannattaakin miettiä mitä palveluja se haluaa ulkoistaa ja mitkä se voi pitää itsellään. Jos vaikkapa yritys ei juuri tarvitse postituspalveluja toimiessaan sähköisen viestinnän alalla, sen ei kannatta ulkoistaa postitusta, sillä siitä syntyvät kulu on vain turha.

Toimistohotellit sijaitsevat usein hyvien yhteyksien varrella , joten työntekijöiden on helppo tulla työpaikalla. Jos yrityksen työntekijät tekevät paljon etätöitä, voi yritys vuokrata tiloja toimistohotellista aina sen ajaksi, kun työntekijöiden tulee olla paikan päällä. Toimistohotellit ovat viihtyisiä tiloja, joissa panostetaan siihen, että yritys saa parasta mahdollista palvelua ja voi vain keskittyä oleelliseen eli omiin työtehtäviinsä.

MatchOfficessa voi selailla Helsingin toimistohotellejen valikoimaa. Kun kiinnostut jostain tietystä toimistohotellista, voit olla siihen suoraan yhteydessä ja sopia jatkotoimenpiteistä. Voit myös jättää sivustolle hakuvahdin, jos Helsinkiin tulee uusia toimistohotelleja.